Kontaktinformation:
Svenska Skidalpina Föreningen
Patrik Nordin
patrik@vertex.cx
Box™ Scarpa Suunto Skidalpinism.se
Dynafit Outside (mediapartner) Skialpinisme.no

Box Cup deltävling I

Den 26-27 januari arrangeras den första deltävlingen i årets Box Cup. Tävlingarna kommer, om vädret tillåter, att arrangeras i Trillevallen med solotävling på lördagen och partävling på söndagen. Preliminära banor kommer att presenteras på hemsidan i början av januari. Under helgens tävlingar kommer det att finnas två olika klasser, motion och elit, att välja mellan.

Anmälan görs via mail till info@boxcup.se. Ange namn, klass och eventuell förening. Anmälningsavgiften är 200 SEK per person och deltävling.

Tävlande och ledare/anhöriga erbjuds boende i stugor med självhushåll till en kostnad av 150 SEK per person och natt. Boendet bokas i samband med anmälan.

En gemensam middag med prisutdelning kommer att hållas på Björnvallen under lördagskvällen till en kostnad av 150 SEK per person. Anmälan till middagen görs i samband med övrig anmälan. Ange även eventuella allergier. På söndagen kommer prisutdelning att äga rum så snart alla tävlande gått i mål.

Anmälningsavgift samt eventuell avgift för boende och middag sätts in på PG 20 97 81-4. Norska deltagare kan betala direkt till sekretariatet på plats.